Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Sisteme pariloto

 1. #1
  Passat
  Oaspete

  Sisteme pariloto

  cine ma ajuta cu niste sisteme la pariloto ? am inteles ca se pot juca tot felul de sisteme astfel incat sansele de castig la pariloto sa creasca enorm, cum se joaca un sistem la ei ?

 2. #2
  Parior X Expert Avatarul lui Alpha
  Data înscrierii
  Mar 2008
  Locație
  Ploiești / Prahova
  Posturi
  22.045

  Re: Sisteme pariloto

  Sisteme pot fi jucate la orice agentie de pariuri. Iti cresc sansele de castig pentru ca poti opta ca dintr-un bilet de 10 evenimente sa zicem sa poti pierde 1-2-3-4 meciuri in functie de dorinta. Bineinteles ca daca pariezi sisteme iti scade si castigul de pe bilet.

 3. #3
  Administrator Avatarul lui admin
  Data înscrierii
  Mar 2008
  Locație
  Satu Mare, Romania
  Posturi
  42.837

  Re: Sisteme pariloto

  Cred ca se refera la altceva, a pariloto sunt acele bilete cu meciuri date.

  Am gasit detalii pe un blog :

  Cand joci sisteme, se genereaza mai multe variante posibile, rezultate din combinarea pronosticurilor tale dupa regula impusa de tine. De exemplu, daca pariezi pe 5 meciuri, poti marca sistemele de la 1 la 5, fiecare in parte sau orice combinatie dintre ele.

  Daca marchezi 2, vei obtine 10 variante de cate 2 meciuri fiecare. Daca marchezi 3, vei obtine 10 variante de cate 3 meciuri fiecare. Daca marchezi si 2 si 3, vei obtine 20 de variante (suma variantelor de mai inainte). Daca marchezi 5, vei obtine si o varianta cu toate cele 5 meciuri.

  Daca marchezi "TOT", vei obtine toate variantele de combinari posibile. In cazul pariului pe 5 meciuri, marcarea sistemului "TOT" duce la crearea a 31 de variante. Iata un exemplu de pariere pe 5 meciuri, alegand combinatii de cate 5 si 4 meciuri.


  Pentru a restange numarul variantelor care sunt create cand joci sisteme, poti folosi meciurile standard. Marcheaza litera S in dreptul meciurilor de al caror rezultat esti sigur.

  Meciurile standard nu intra in alcatuirea combinatiilor, insa sunt adaugate din oficiu la fiecare varianta. Daca un singur meci standard are pronosticul gresit, atunci toate variantele jucate pe bilet sunt necastigatoare.

  De exemplu, daca pariezi pe 6 meciuri (dintre care pe 3 le declari standard) si alegi sistem 2, vei obtine doar trei variante de cate 2 meciuri, dar la fiecare varianta se vor adauga si cele 3 meciuri standard.

  Daca doresti sa obtii si o varianta separata formata numai din meciurile standard, marcheaza si sistemul 0. Pentru a obtine si o varianta formata din toate cele 6 meciuri (din care 3 sunt marcate ca standard), trebuie marcat si sistemul 3.

  Poti sa pariezi pe un singur meci standard in sistem 0 numai daca acel meci poate fi selectat singur (daca are 1 inscris in coloana S/S din program. Daca joci sistem 1, se vor crea variante continand cate un singur meci (cu conditia ca meciul respectiv sa poata fi selectat singur).

  Insa meciurile standard nu vor alcatui variante separate, ci se vor adauga la variantele formate din meciuri obisnuite. Pentru a avea variante numai cu meciurile standard, trebuie sa marchezi sistem 0.

 • #Publicitate
  Secretara Px
  Mr. Ad este online Avatar Secretara Pariuri X

 • Subiecte similare

  1. PariLoto
   De admin în forumul Agentii de pariuri
   Răspunsuri: 100
   Ultimul post: 25th July 2013, 08:33
  2. Sisteme pariuri
   De admin în forumul Pariuri sportive
   Răspunsuri: 52
   Ultimul post: 6th May 2013, 09:25
  3. Nu inteleg ceva legat de sisteme!
   De zuzu11111 în forumul Pariuri sportive
   Răspunsuri: 3
   Ultimul post: 16th March 2011, 22:38
  4. Pareri Pariloto
   De Nespalatu în forumul Agentii de pariuri
   Răspunsuri: 2
   Ultimul post: 31st January 2011, 10:56
  5. LOTO - sisteme superioare
   De admin în forumul Loto
   Răspunsuri: 2
   Ultimul post: 16th October 2010, 13:09

  Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •